Hívás most!

Keresőoptimalizálás

Ez is egy olyan fogalom, amely kérdéseket vet fel Önben… Olyan kérdéseket, amellyel kapcsolatban sem meséket, sem regényhosszúságú szakszövegeket nem szeretne olvasni, pusztán a tények érdeklik röviden, érthetően megfogalmazva. Mi minden Ügyfelünkkel így kommunikálunk mind írásban, mind telefonon.

Mi az a keresőoptimalizálás? Kell ez nekem?

Önt csak akkor érinti a keresőoptimalizálás kérdése, ha Ön vagy cége rendelkezik saját honlappal, ahol szolgáltatásokat vagy termékeket kínálnak, és szeretnék, ha minél több látogatójuk, vendégkörük, ügyfélkörük lenne, ebből adódóan pedig még több bevételük, profitjuk.

Először is a fenti mondatot kell értelmezni. Ha vonatkozik Önre a mondat, akkor mérlegelje az alábbiakat:

Az interneten kereső felhasználók többsége a Google keresőben keres. Itt a felhasználó egyszerű kulcsszavakra, vagy több szóból álló kifejezésekre fog rákeresni, így szűkítve a rengeteg oldalon megjelenő találatok listáját. A felhasználó a keresés során többféle megjelenéssel fog találkozni.

Felül, oldalt és alul Google AdWords hirdetések fognak megjelenni, amiről egy másik menüpontban olvashat többet. Továbbá organikus találatok is megjelennek; az első oldalon megjelenő organikus találatokat nevezzük a Top10-nek, amelyben akár az Ön honlapja is benne lehet egy vagy több kifejezésre is. Na és akkor itt kap választ arra, hogy miért jó ez Önnek, és miként kerülhet Ön is a Top10-be: Keresőoptimalizálással!

Mennyibe kerül? Hogyan történik a megbízás?

A keresőoptimalizálás egy havidíjas szolgáltatás, megbízási szerződéssel kötjük legalább egy évre. Nálunk nincs zsákbamacska, nem kell egy forintot sem előrefizetnie a bizonytalanért és a semmiért. Annyit kérünk, hogy beszéljünk róla, gondolja át, gondolja komolyan, segítse munkánkat, ha szükséges pl. egy jó tartalmi szöveg írásával, illetve kössük meg a szerződést.

A szerződés aláírásával, visszaküldésével kezdetét veszi a tényleges munkafolyamat. Önnek egészen addig nincs fizetnivalója, amíg el nem érjük az leső oldalt, a Top10-et. Amint ez megvan, egyeztetünk, hogy Ön is ott látja-e a vállalt kulcsszóra a honlapot. Ha igen, a következő hónapban elindul a számlázás, melyet onnantól kezdve minden hónap elején állítunk ki, és küldünk el postán.

Mi történik, ha a honlapom eltűnik az első oldalról? Akkor is kell fizetnem?

Vállaljuk, hogy ha az eredmény elérése után bármely hónapban eltűnik honlapja az első oldalról, akkor abban a hónapban és egészen addig nem kell fizetnie havidíjat, amíg a honlapját vissza nem varázsoljuk az első oldalra. Ez egy garancia Ügyfeleink részére, miszerint tényleg nem kell feleslegesen fizetni, csakis a tényleges eredményekért. Mivel nekünk is érdekünk, hogy mihamarabb visszakerüljön az első oldalra, így gőzerővel azon fogunk dolgozni, hogy honlapom újra a Top10-ben legyen megtalálható.

Amint visszakerült az első oldalra, és Ön is úgy látja, akkor következő hónapban folytatódik a díjfizetés.

Mi történik a keresőoptimalizálás során? Csak röviden 🙂

1. lépés: Honlapját rendbe tesszük tartalmilag, technikailag. Közösségi eszközöket alkalmazzuk, használjuk. Ez így röviden hangzik, de valójában nagyon összetett folyamat.

2. lépés: Linképítés lassú tempóban, legális módszerekkel. A linképítés során változatos, jól megírt szövegeket publikálunk, a vállalt kulcsszavakra fókuszálva.

3. lépés: Újabb tartalmi frissítések, technikai megoldások, melyek az előrébb jutást segítik.

4. lépés: Ügyfelünk folyamatos tájékoztatása az aktuális pozícióról.