Hívás most!

Honlapkészítés

A honlapkészítés lehetséges verziói a Fillereshonlapnál:

  • egyszerű, szerkeszthető honlap 5-6 menüponttal, kizárólag szöveges és képes tartalommal, alapfunkciókkal, sablonos vagy egyedi designnal (pl. kapcsolatfelvételi űrlap, térkép, közösségi megosztók, keresőbarát kialakítás, adminisztrációs felület)
  • összetettebb, szerkeszthető honlap korlátlan menüponttal, egyedi designnal, bővebb funkciókkal, mobilra/tabletra optimalizálva (pl. időpontfoglaló naptár, webshop integráció, regisztrációs lehetőség)
  • webáruház megvásárolt sablon vagy egyedi design alapján, a megrendelő igényeire szabott funkciókkal, mobilra/tabletra optimalizálva

A honlapkészítés folyamata minden esetben:

1. Ajánlatkérés a honlapról vagy e-mailben. Telefonos megkeresésre csak általános tájékoztatást tudunk adni, konkrét árajánlatot nem.

2. Árajánlat elkészítése, küldése: Igyekszünk 24 órán belül elküldeni árajánlatunkat az Ön e-mail címére. Ha a pontos árajánlathoz szükséges még bármi információ, azt kérni fogjuk Öntől.

3. Visszaigazolás, megrendelés: Ajánlatunk elfogadása esetén Ön visszajelez e-mailben vagy telefonon, hogy megrendeli tőlünk a munkát.

4. Szerződés elkészítése, küldése aláírásra: Kérni fogjuk Öntől a pontos cégadatokat, vállalkozói adatokat, elérhetőségét (cégnév, székhely, adószám, telefon, e-mail), majd elkészítjük a megbízási szerződést. A szerződést elküldjük Önnek e-mailben, csatolmányként.

5. Szerződés visszaküldése részünkre aláírva: Ön aláírva visszaküldi nekünk a szerződést akár e-mailben, szkennelve, akár postai úton. Ha postai úton küldi, két példányban célszerű, így az egyik példányt általunk is aláírva visszapostázzuk Önnek.

Ha Ön csak kapcsolattartó, akkor a szerződést minden esetben az aláírásra jogosult személy írja alá.

6. Honlaphoz szükséges anyagok kérése: A szerződés visszaérkezése után e-mailben tájékoztatjuk a további teendőkről, domain- és tárhelyregisztrációról, valamint a honlaphoz szükséges anyagokról. Ezek általánosságban a következők: ha még nincs domain neve, akkor domain nevet kell választani, ki kell találnia a menüpontokat, és az ahhoz tartozó szöveges és képes tartalmakat össze kell állítani, majd részünkre elküldeni akár e-mailbe írva, akár egy külön Word dokumentumban, csatolmányként küldve. Továbbá szükséges lehet a színvilág meghatározása, honlapstílus (pl. klasszikus, régimódi, modern, elegáns, blog), elrendezés, mintahonlapok linkjének küldése stb.

7. Grafikai tervezet elkészítése: Miután minden szükséges anyagot megkaptunk a honlaphoz, megvan a domain- és tárhelyregisztráció is, elkészítjük a honlap grafikai tervezetét, melyet megmutatunk Önnek.

8. Programozás, tartalomfeltöltés: A tervezet elfogadása esetén elkezdődik a honlap programozása, tartalom feltöltése. Amennyiben a tervezeten alakítani kell, azt egyeztetést követően elvégezzük.

9. A kész honlap átadása: Az utolsó finomítások elvégzése után a honlapot átadjuk, élesítjük, kódokat átadjuk.