Hívás most!

Ajánlott oldalak

origami bikini

Origami Bikini, fürdőruha, ÁMOR Fehérnemű Üzlet Hódmezővásárhely

A népszerű Origami Bikini fürdőruhák megvásárolhatók webáruházunkban. Most minden Origami Bikini akciós!
Fizikai üzletünk Hódmezővásárhelyen található.
Az Origami Bikinik mellett forgalmazzuk az Origami gyártó egyéb termékeit, mint például strandruhák, férfi shortok vagy az Origami-Kids kollekció.

15 éve az elsők közt kezdtük árulni az Origami Bikiniket, melyeket 70B mérettől egészen 95D méretig az Origami-Bikini Kft. gyártja. Ámor Fehérnemű Üzletünket 34 éve nyitottuk, ez alatt sok-sok szakmai tapasztalatot sikerült szereznünk vásárlónk és megrendelőink legnagyobb örömére. Origami-Bikini Viszonteladói Webáruházunkat 7 éve üzemeltetjük sikeresen.

Redőnyjavítás, redőny gyártás, redőny szerelés, árnyékolástechnikaredőnyjavítás redőny gyártás szerelés árnyékolástechnika

A Bók Redőny Árnyékolástechnika fő profilja a különböző típusú redőnyök gyártása és szerelése mellett a redőnyjavítás, redőny szerelés. Műanyag, alumínium és motoros redőny, elektromos redőny szerelés, redőnyjavítás minőségi redőny alkatrészekkel, rövid határidővel, megbízhatóan, garanciával. A redőny gyártás során a magas minőség és az időtálló, precíz összeszerelés az elsődleges szempont. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékek gyártására, forgalmazására, így a különböző típusú redőny, reluxa, roletta, napellenző szerelését szakembereink magas színvonalon látják el. Kiemelkedő profiljaink a hőszigetelt alumínium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos “rátétes” redőny készítése, valamint redőny javítást is vállalunk.
Az árnyékolástechnika terén többféle megoldás szóba jöhet: redőny, reluxa, roletta, napellenző, roló. Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása, valamint műanyag nyílászárók: bejárati, beltéri ajtó, műanyag hőszigetelt ablakok, szerelése, forgalmazása. A kizárólag minőségi árnyékolókat szakképzett, tapasztalt szakembereink szerelik fel. Az árnyékolókra és a szerelésre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk. A redőnyjavítás kapcsán legtöbbször a gurtni szakadása és cseréje, illetve redőny zsinór cseréje esedékes. Redőnyjavítás kérésében keresse a Bók Redőny csapatát bizalommal!

Társasházkezelés, közös képviselettársasházkezelés közös képviselet

Társasházkezelés biztos kézben, szakértelemmel a Lak-Hatás Társasházkezelő Irodától. Ha elégedetlen közös képviselőjével, folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. A kezelésünk alatt álló társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk! Próbálják ki társasházkezelő irodánkat, és az első két havi kezelési díjat elengedjük!

köszönetajándék, köszönő ajándékKöszönetajándék, köszönőajándék

3 in 1 poháralátét: ültetőkártya, köszönőkártya és köszönetajándék egyben.
Folyamatosan bővülő köszönetajándék termékeinket megtaláljátok a Pimpernel weboldalán.
Ültetőkártyára minden esküvőn szükség van és egyre többen adnak valami apró, de mégis egyedi és személyre szabott ajándékot a vendégeiknek. Ültetőkártyaként is különleges, hiszen sokkal látványosabb egy egyszerűbb megoldásnál, a dekoráció szerves részét képezi. Igény szerint az alátét mindkét oldalára lehet nyomtatni, így a vendégek nevén kívül kerülhet rá idézet, egy rövid köszönő szöveg, a pár neve, az esküvő dátuma és még számtalan más információ, valamint a párról készült fotó is. Így nem csak az esküvőn töltheti be az ültetőkártya és a köszönetajándék szerepét, hanem az esküvő után is használható. A vendégek garantáltan hazaviszik magukkal – szemben más olyan köszönetajándékokkal, amelyek nem igazán használhatók – és később használni is fogják poháralátétként. A három az egyben poháralátét Ötletes, praktikus, személyes, mindamellett költséghatékony és valóban egyedi.

Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető. A 3 in 1 poháralátét: ültetőkártya, köszönőkártya és köszönetajándék egyben, készülhet több száz különböző grafikával, gyöngyházfényű, kraft, öko-papíros, bordázott és további különleges felületekre nyomtatva, fotós vagy színes hátoldallal vagy krém színű, kék és fekete söralátét kartonból.

esküvői torta torták BudapestEsküvői torta Budapest, Sütimester, az esküvői torta mestere

A Sütimesternél az esküvői torta kiválasztása nem jár nehézségekkel. Megkóstoljátok, együtt megálmodjuk, és emlékezetes perceket szerzünk Nektek és vendégeiteknek. A menyasszonyi torta szállítására se legyen gondotok, mert vállaljuk az egész ország területére. Esküvői tortadísz, dísztorta, esküvői sütemény, köszönetajándék széles választékunkban szintén megtalálható. Esküvői süteményes kínálatunk egyedülálló választéka alkalmas a vendégvárásra és az egész esti falatozásához is. A csomagolásra se legyen gondotok, mert vállaljuk a sütemények előre csomagolását, Nektek csak át kell adni a vendégeiteknek. Vendégek ajándékait, az esemény ültetőit is elkészítjük az esküvő színeiben.
Az esküvői torta kategóriái: letisztult, tematikus, vidám, romantikus, modern, mini torta / cupcake, csokival burkolt/gyümölcsös, krémmel burkolt vagy választható ízek szerint.
Az esküvői torta szervírozása az esemény fénypontja. A torta választásánál az esküvő stílusát és színvilágát kell figyelembe venni. Ajánlatainkat ezért egyénre szabjuk és kínálatunk személyenként változtatható.
Várunk Benneteket egy jó ízű kóstolóra!

érintésvédelemÉrintésvédelem

Az érintésvédelem mérése és felülvizsgálata után a minősítő irat az MSZ HD 60364, és az MSZ 2364 sz. szabvány [MSZ 172/1.sz. szabvány] előírásai szerint készül, amely tartalmazza az érintésvédelem részletes mérési jegyzőkönyvét, melynek érvényessége 3 év. A vizsgálatot a 10/2016. (IV. 5.) NGM  rendelet kötelezően írja elő. Az érintésvédelmi minősítő irat tartalmazza a részletes érintésvédelem mérési eredményeket. Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

bőr felújításBőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel! Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület kikopott, elzsírosodott, elkoszolódott, kiégett, kiszakadt, összefirkálták, színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni. Tevékenységi körünkbe bőrbútorok, bőr autókárpitok tisztítása, bőr felújítás, javítás, bőrfestés, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik, melyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel, tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága.

karosszeriajavitas-autofenyezesKarosszériajavítás, autófényezés egy helyen!

A Novacar karosszéria javító és fényező üzemének szolgáltatásai: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány bőrözés.
Karambolos autójának teljes körű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges karosszériajavító és autófényező műhelyünkbe is szállítunk. Szervizünk elsősorban olyan baleseti károkra szakosodott, mellyek a 3-4 elemre kiterjedő sérülések rendkívül gyors karosszéria javítását célozza meg. Autófényező üzemünk előkészítő helysége egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy 6-8 autóval egyidejűleg tudjunk foglalkozni, amíg a fényezőkamrában fújnak.

fagyipor, fagylaltpor, pudingpor, sütőporFagyipor, pudingpor, sütőpor

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint húsz éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el. Termékeink elérhetőek telephelyünkön történő átvétellel, kiszállítással, web áruházunkban történő megrendeléssel.

darázsirtás rovarirtás rágcsálóirtásRovarirtás, rágcsálóirtás, darázsirtás

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarírtás, szúnyogírtás, kártevőírtás, légyírtás, patkányírtás, rágcsálóírtás, csótányírtás, darázsirtás, egérírtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarírtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Mi történik a poloskairtás során? Mivel az ágyi poloskák az alvó ember körül, az ágyban vagy a közvetlen közelében lévő bútorokban telepednek meg, ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás előtt minden esetben alapos helyszíni szemlét végzünk.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

adósságspirál bedőlt hitelek felmondott hitelekAdósságspirál, bedőlt és felmondott hitelek

Az Adósmentő Alapítványt azzal az eltökélt szándékkal hoztuk létre, hogy adósságspirálba került családoknak keressünk és teremtsünk ésszerű megoldást életük újrarendezéséhez. Hitelkiváltó programunk azok számára nyújt megoldást, akik több, kedvezőtlen hitelt fizetnek és szeretnék a havi kiadásaikat csökkenteni.
Ha tudja fizetni a hitelt, de sok terhet jelent Önnek, akkor megoldást kínálunk a felhalmozódott terhekre. Ha nem tudja már fizetni hitelét, akkor megoldást nyújtunk a felmondott hitelekre.

 

lélekhang terápiaLélekhang terápia

Azoknak ajánljuk a terápiát, akik keresik az okokat, a miérteket és kíváncsiak a hogyanra. A lélekhang terápia módszere egy csodálatos lehetőség, hogy megtisztulj attól, ami Téged még újra és újra visszahúz. Segít kitisztítani lelkedből olyan lenyomatokat, melyek hátráltatnak utadon.

Lélekhang módszer – Filotás Mária által kifejlesztett szellemi termék. A lélekhang terápiát hasonlítják egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból.
Szolgáltatásaink: lélekhang terápia, biorezonancia, Eternal szépségrendszer, kineziológia, dohányzás leszoktatás

 

Budapest XVI. kerületi autójavítóBudapest XVI. kerületi autójavító

Budapest XVI. kerületi autójavító cégünk a kezdetektől foglalkozik autószereléssel, és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően sok elégedett ügyfél tér vissza hozzánk. Teljes körű autószerviz, kárrendezés, biztosítási ügyintézés, autófényezés, karosszériajavítás, autóvillamosság. Mindent egy helyen biztosítunk a Budapest XVI. kerületi autójavító műhelyünkben. Teljes körűen vállalja a kárügyintézést a Budapest XVI. kerületi autójavító a kárfelvételtől egészen a javítási folyamat befejezéséig. 16. kerületi szervizünk több biztosítóval is kapcsolatban áll.

autószerelés és karosszéria javítás BudapestenAutószerelés és karosszéria javítás Budapesten

Az autószerelés és karosszéria javítás Budapesten, szervizünk karosszériajavító műhelyében történik, ahol minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítjuk gépjárművét. Autószerelési munkáinkat gyorsan, szakszerűen, rövid határidőkkel tudjuk vállalni! Karosszéria javítással kapcsolatban keressen bennünket bizalommal Budapesten, a XVI. kerületben!

Guna arckezelés, arcfiatalításGuna arckezelés, arcfiatalítás

A Guna arckezelés egy olyan orvos-esztétikai kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert nem okoz mesterkélt arcvonásokat, megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.

Üdvözlöm, segíthetek?