Hívás most!

AdWords kampányfelügyelet

A Google keresőjében többféleképpen jelenhet meg honlapja egy keresés során. Keresőoptimalizálással az organikus találatok közé, AdWords kampánnyal a fizetett hirdetések közé, Google Maps regisztrációval a térképes találatok közé.

Ha Ön azt mondja, hogy azonnali megjelenést szeretne, nincs ideje hónapokat kísérletezni, és mielőbbi eredményeket szeretne, akkor egyértelműen a fizetett Google hirdetéseket ajánljuk. Ha ma megkötjük a szerződést, és Ön is azt mondja, hogy SOS fontos, valamint a Google egyenlegen is megjelenik a befizetett keretösszeg, akkor még aznap elindulhat a hirdetési kampánya. Ellentétben a keresőoptimalizálással, amelynél általában hosszú heteket, hónapokat, esetleg fél évet, évet kell várni ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt.

Mi az a kampányfelügyelet pontosan?

Ha Ön úgy dönt, hogy egyedül nekivág vagy megkéri ismerősét, hogy hozzon létre egy AdWords fiókat, amit megfelelően beállít, létrehozza a kampányokat, hirdetéseket, feltölti a hirdetési egyenlegét, és pontosan tudja, hogyan kell hatékonyan beállítani és nyomonkövetni, finomhangolni a hirdetéseket, kulcsszavakat, akkor Önnek nincs szüksége megbízott cégre, akik ezeket a feladatokat elvégzik Ön helyett. DE! Ha nem ért hozzá kellően, vagy csak nem szeretne ezzel foglalkozni, akkor meg kell bíznia hozzáértő céget az ún. kampányfelügyelettel.

Mennyibe kerül a Google-ben hirdetni?

Kampányfelügyeleti megbízás esetén a díjfizetés két részre osztódik. Egyrészt fel kell töltenie Google egyenlegét egy adott összeggel, ami közhelyesen szólva sok mindentől függ, de beszéljünk átlagban és minimum 30-40 eFt-ról. Ezen felül keletkezik a kampányfelügyeleti díj, ami nálunk nem százalékos jutalék alapon történik, hanem fix 10.000 Ft havidíjjal, min. 3 hónap megbízási szerződéssel. Az ár alanyi adómentesen értendő, és legfeljebb havi 100 eFt költésű fiókra vonatkozik. Az ettől eltérő esetekben a díjszabás egyedi megegyezés alapján történik.

Üzenetküldés

Az Ön neve:

E-mail címe:

Honlapjának címe:

Az AdWords hirdetés vagy a keresőoptimalizálás érdekli jobban? Google AdWords hirdetésKeresőoptimalizálás

Üzenet: